Hop til hovedindholdet

Jordemoderforeningen logo

Fagklub for privatpraktiserende - indmeldelse


Dato og tid

Tirsdag d. 11. oktober 2022 kl. 09:00 til Onsdag d. 11. oktober 2023 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 11. januar 2023 kl. 16:00

Sted

Online Online

Fagklub for privatpraktiserende - indmeldelse


Arrangementsbeskrivelse

Du kan melde dig ind i fagklub for privatpraktiserende, hvis du er medlem af Jordemoderforeningen og helt eller delvist driver med egen virksomhed.  

Hvorfor skal der etableres en fagklub? 
Jordemoderforeningens Hovedbestyrelse har i foråret givet mulighed for at etablere to fagklubber for jordemødre, der ikke er ansat i offentligt regi;  

én fagklub for privatansatte jordemødre og 
én fagklub for privatpraktiserende jordemødre.  
 

Ønsket om etablering af fagklub for privatansatte og fagklub for privatpraktiserende jordemødre er, at fagklubben kan samle de jordemødre, der har andre typer ansættelser/arbejdsformer og derigennem være med til at tilrettelægge de tilbud og indsatser som er relevante for netop deres medlemsgruppe.  

Jordemoderforeningen yder et fast driftstilskud til klubben, som dækker udgifter til generalforsamling, møder i fagklubbestyrelsen og fagklubbens aktiviteter, såsom netværk og videndeling. Fagklubbestyrelsen vil løbende kunne efterspørge tiltag fra Jordemoderforeningen, enten via den kursusansvarlige, næstformanden eller via indstilling til hovedbestyrelsen. Det kan fx være særlige kurser for fagklubbens medlemmer (som ligger ud over fagklubbens eget budget), ønsker om politisk påvirkningsarbejde eller nye medlemstilbud. 

Hvis du har spørgsmål til fagklubberne er du meget velkommen til at kontakte juridisk konsulent Pernille Thykier på pet@jordemoderforeningen.dk   

Kontaktinformation til arrangør

Jordemoderforeningen
Jette Poder

Tlf: +45 46953407
jpo@jordemoderforeningen.dk

Kontaktinformation til arrangør

Jordemoderforeningen
Jette Poder

Tlf: +45 46953407
jpo@jordemoderforeningen.dk